Пријавите се на:
Постови (Atom)
Popularni Recepti
-
Priprema mesa dinstanjem Dinstanje mesa Dinstanje se primenjuje prvenstveno kod mesa nežnijih vlakana i onda kada se želi da bude ...
-
Recept za posni čokoladni kolač Čokoladni Kolač - Foto: Najukusniji Recepti Sastojci za kolač: 400g brašna 6 kašika kakaa 330...
-
Mleko u kulinarstvu Mleko i mlečni proizvodi sadrže gotovo sve energetske, gradivne i zaštitne materijale. Mleko se prilično l...
-
Posna proja od heljdinog brašna Posna proja od heljdinog brašn a - Foto: Najukusniji Recepti Sastojci: 1 čaša heljdinog brašn...
-
Recept za Slane Galete sa Šunkom Slane Galete sa Šunkom - Foto: Najukusniji Recepti Sastojci: 4 jaja 200ml ulja 200ml mleka 1...
-
Vrste mesa i pojedini delovi GOVEĐE MESO Pečenica, se računa kao najmekše meso na govečetu. Meso od pečenice upotrebljava s...
-
Priprema mesa prženjem Prženje Prženje mesa je veoma čest način pripremanja mesa. Za ovaj način kulinarske obrade koristi se meso...
-
Slane Američke Krofnice iz aparata Slane Američke Krofnic e - Foto: Najukusniji Recepti Sastojci: 2 jaja 1 kašičica soli 8 k...
-
Recept za Pitu sa Malinama Pita sa Malinama - Foto: Najukusniji Recepti Sastojci: 500g kora za pitu 500g malina Fil: 4 ja...
-
Kako omekšati voće uticajem toplote Od metoda obrade toplotoma koje se primenjuju u pripremanju voća, najčešće je dinstanje, pečen...